Finance Group

Agjencia e kontabilitetit.

Mund t’ju ndihmojmë me çdo gjë që i nevojitet kompanisë tuaj.

Shërbimet tona

Çdo gjë që ju nevojitet për firmën tuaj!

Regjistrimi i shoqërive ekonomike te të gjitha organet kompetente (RQSE, Drejtorinë tatimore, Monstat, Drejtoria e doganës).

Punimi i fletëparaqitjeve të TVSH-së.

Kontabilizimi dhe regjistrimi i ndryshimeve biznesore për të gjitha llojet e personave juridikë në kontabilitetin financiar, të mallrave dhe materiale.

Llogaritja e amortizimit të mjeteve themelore.

Përgatitja e llogarive dhe raporteve vjetore.

Regjistrimi dhe çregjistrimi i punonjësve, regjistrimi i stazhit të punës.

Kush jemi ne?

Për ne

Agjencia Finance Group ekziston që nga viti 2005.

FINANCE GROUP sh.p.k. është agjenci për ofrimin e shërbimeve të kontabilitetit dhe këshillimit. 

Punët i kryjnë profesionistë kontabilitetit profesional. Procesi biznesor i punës kryhet me teknologjinë më të fundit.

Ne punojmë në softwer-in EPSILON i cili përfshinë afarizimin e plotë financiar dhe të mallrave.

Nëse dëshironi të filloni një biznes drejtohuni.

agjencisë tonë, ku do të merrni të gjitha informatat.

“Kontabiliteti është gjuha e biznesit”

-Warren Buffet

Klientët

Saradjujemo sa veliki brojem firmi iz Crne Gore, a ovo su neke od njih:

Bashkëpunojmë me një numër të madh të kompanive nga Mali i Zi, e këto janë disa prej tyre:

Na kontaktoni!

Napišite nam poruku, email ili nas pozovite na broj telefona:

Na dërgoni mesazh, email ose na telefononi!

Adresa:

BUL. SKENDERBEU BB, 85360, MONTENEGRO

Numrat e telefonit:

+382 69 033 898
+382 67 229 119
+382 30 412 012

Emaili:

info@etherialdesign.me

Të dhënat tuaja:

  Lajmet

  Të gjitha lajmet mund t’i lexoni edhe në web faqen tonë!

  Sve novosti možete pročitati i na našoj veb stranici.

  Që të shikoni të gjitha lajmet, klikoni këtu!

  Adresa:

  BUL. SKENDERBEU BB, 85360, MONTENEGRO

  Kontakti:

  +382 69 033 898

  +382 67 229 119

  +382 30 412 012

  info@etherialdesign.me

  Linket e dobishme: