Ju ndihmojmë të themeloni biznesin tuaj, ta menaxhoni dhe zhvilloni atë.

Profesionalizmi sa të zgjatësh dorën!

Finance Group është agjenci kontabiliteti me seli në Ulqin. Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë të kontabilitetit të cilët me njohuritë dhe përvojën e tyre e ndihmojnë secilin nga klientët e tyre.

 Me përkushtim i ndihmojmë themeluesit e kompanive në fillimin, zhvillimin dhe menaxhimin e bizneseve të tyre. Këtu jemi për të gjitha, nga faza e vendosjes (themelimit) të kompanisë deri tek shërbimet e sekretarisë, taksave dhe kontabilitetit.

Vizioni ynë

Të bëhemi firmë e kontabilitetit e zgjedhur për të gjitha kompanitë në zonën tonë. 

Misioni ynë

Misioni ynë është që harmonizimi financiar dhe rregullator të jetë i lehtë, thjeshtë dhe efikas për secilën kompani. 

Vlerat tona

  •  Profesionalistë dhe të besueshëm – gjithmonë  do t’u japim këshillën më të mirë dhe do t’ju   ndihmojmë në zhvillimin e afarizmit tuaj.
  • Shërbim i shkëlqyeshëm – Besojmë që shërbimi ndaj klientit dhe përvoja përdoruesit   janë më të rëndësishme se kurrë në shërbimet profesionale.
  • Efikasiteti – Do ta kryejmë punën tonë në afatin  sa më të shkurtër kohor.
  • Mbështetja – mund të na kontaktoni për   gjithçka që ju nevojitet.

Çfarë bëjmë ne?

Përkushtimi ndaj klientëve

Do të keni një ekip të kontabilitetit i cili do të jetë në dispozicionin tuaj për t’ju siguruar që të jeni gjithmonë plotësisht të informuar për obligimet tuaja dhe se  gjithmonë mund merrni përgjigje në pyetjen tuaj.

Shërbimi i menaxhimit të llogarisë

Për llogaritë tuaja do të kujdeset një ekip profesional i cili përbëhet nga ekspertë për llogaritjen e rrogave, TVSH-së, kontabilitetit, e i udhëheqën një kontabilist i autorizuar i kualifikuar.

0

vjet përvojë

Me plotë përvojë të arritur, ne mund t’ju ndihmojmë për zhvillimin e kompanisë tuaj të re ose përmirësimin e biznesit tuaj aktual.

0 +

klientë

Gjithmonë të përkushtuar punës së vet dhe gjithmonë mundohemi t’ju ofrojmë klientëve shërbimin më të mirë të mundshëm.

0 +

raporte

Në një perudhë të gjatë kohore, kemi bërë me mijëra raporte dhe i kemi ndihmuar klientët tanë që Ta zhvillojnë biznesin e tyre.

Addresa:

BUL. SKENDERBEU BB, 85360, MONTENEGRO

Kontakti:

+382 69 033 898

+382 67 229 119

+382 30 412 012

info@etherialdesign.me

Linket e dobishme: