Risitë

Të gjitha risitë (të rejat) për tatimet, të ardhurat, rrogat dhe ligjet e reja mund t’i gjeni edhe në faqen tonë të internetit!

Kuptimi i taksave Për të ndihmuar në financimin e punëve dhe shërbimeve publike – dhe për të ndërtuar dhe mirëmbajtur infrastrukturën e përdorur në një vend – qeveria zakonisht takson banorët e saj individualë dhe të korporatave. Taksa e mbledhur përdoret për përmirësimin e ekonomisë dhe të gjithë që jetojnë në të. Në Sh.B.A dhe …

Vec per test!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic …

Adresa:

BUL. SKENDERBEU BB, 85360, MONTENEGRO

Kontakti:

+382 69 033 898

+382 67 229 119

+382 30 412 012

info@financegroup.me

Linket e dobishme: